© 2019 wijncursussen.nl

Deel deze pagina

Chris Alblas

Even kennismaken

Examens
Alle cursussen kunnen met een examen worden afgerond. De behaalde diploma’s worden uitgegeven door de Stichting Dranken Examens Normering (SDEN) en zijn landelijk erkend.

Wijnproeverijen
Liever geen wijncursus, maar wel een informatieve wijnproeverij voor je wijk- of personeelsvereniging? Ook dat is mogelijk! Kleine groepen (maximaal 12 personen) kunnen in de eigen cursusruimte terecht. Voor grotere groepen kan wellicht een bedrijfskantine of andere te huren ruimte gebruikt worden. De proeverij kan begeleid worden met catering. 

Chris Alblas, expert in wijn
www.wijncursussen.nl maakt deel uit van SVBE wijnprofessionals, dat een initiatief is van wijnexpert Chris Alblas. Chris is “aanbevolen wijndocent van de Wijnacademie” en ook “SWEN register wijndocent”. Hij bezoekt jaarlijks wijnbeurzen en wijngebieden. Door het Concours Mondial de Bruxelles werd hij in 2013 onderscheiden met een gouden pin voor zijn jurywerkzaamheden. Chris is als docent verbonden aan de Wijnacademie en lid van de SDEN examencommissie.

Cursuslocatie
De cursussen worden gegeven in een kleinschalige omgeving van maximaal twaalf cursisten, zodat iedereen de gelegenheid heeft om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. De cursusruimte bevindt zich op het adres Beatrixstraat 44 te Arnhem.

Elke cursus kan ook incompany gegeven worden. Het Wijnvignet werd onder andere al gegeven voor het personeel van Hotel Groot Warnsborn en medewerkers van Landal.

Beatrixstraat 44
6824 LR
Arnhem