© 2019 wijncursussen.nl

Deel deze pagina

Wijnvignet (SDEN1)

Ben je een beginnende en geïnteresseerde wijnliefhebber en wil je graag meer over wijn weten, maar ook weer niet “to much”? Of werk je met wijn in een winkel of restaurant en wil je een klant of gast beter kunnen adviseren? Dan is deze wijncursus ideaal.

Deze basis wijncursus is een tweedelige wijncursus, gericht op het ervaren en genieten van wijn. Je krijgt basisvaardigheden hoe wijn te proeven en verder informatie over de productie van wijn, de belangrijkste druivenrassen en wijngebieden. Op beide cursusavonden proef je zes wijnen; de eerste avond wit en de tweede avond rood.

Je kunt afsluitend het basisdiploma Wijnvignet behalen, wat landelijk erkend is. Kortom een leuke en informatieve inleiding in de wijn die jezelf kunt volgen of aan iemand cadeau kunt geven. De cursus Wijnvignet is incompany zeer geschikt voor horeca en supermarkten, maar ook voor een vriendengroep.

Data najaar 2019 (vrijdagavonden):
donderdag 8 november
donderdag 15 november
donderdag 22 november (reserve-avond)*

Cursuskosten € 115,00 p.p. (inclusief cursusboekje, wijnen, examen
en diploma SDEN1 / wijnvignet)

Examens
Alle cursussen kunnen met een examen worden afgerond. De behaalde diploma’s worden uitgegeven door de Stichting Dranken Examens Normering (SDEN) en zijn landelijk erkend.

*Reserve-avond graag in uw agenda noteren. Van deze avond wordt gebruikt gemaakt als er onvoorzien een lesavond uitvalt.

Contact

Ik schrijf me graag in voor de cursus Reis door de (Haut)Médoc. Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvang ik een factuur en een bevestiging.

De inschrijving is definitief na terugontvangen van de bevestiging die we je sturen.

Inschrijfformulier

Versturen

Beatrixstraat 44
6824 LR
Arnhem