© 2019 wijncursussen.nl

Deel deze pagina

Wijnbrevet (SDEN3)

De cursus Wijnbrevet is vooral voor degenen die in restaurants en wijnwinkels werken, maar ook gepassioneerde wijnliefhebbers die nog meer van wijn willen weten en misschien de Wijnacademie als ambitie hebben.

Deze cursus bestaat uit acht avonden waarop uitgebreid wordt ingegaan op wijnbouw, wijnbereiding, wijnlanden en –gebieden en druivenrassen. Een belangrijk onderdeel in deze cursus is het leren proeven van wijnen, ruim 70, die geanalyseerd worden en op een deskundige wijze worden besproken.

Het is erg leuk om de verschillende rassen te leren herkennen en te weten waar ze veelal vandaan komen. Het cursusmateriaal omvat vele "wijnfeiten" en moet goed bestudeerd worden om dit diploma te halen. Met dit diploma kun je klanten in de wijnhandel en gasten in de horeca zeker een goed advies geven.

Data voorjaar 2020 (maandagavonden):

Maandag 20 januari           
Maandag 3 februari
Maandag 17 februari
Maandag 2 maart
Maandag 23 maart
Maandag 30 maart
Maandag 6 april
Maandag 20 april
Maandag 11 mei
Maandag 18 mei  (reserve-avond)

Cursuskosten € 425,00 p.p. (inclusief een set proefglazen, exclusief cursusboek en examengeld)

Examens
Alle cursussen kunnen met een examen worden afgerond. De behaalde diploma’s worden uitgegeven door de Stichting Dranken Examens Normering (SDEN) en zijn landelijk erkend. 

*Reserve-avond graag in uw agenda noteren. Van deze avond wordt gebruikt gemaakt als er onvoorzien een lesavond uitvalt.

Contact

Ik schrijf me graag in voor de cursus Wijnbrevet. Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvang ik een factuur en een bevestiging.

De inschrijving is definitief na terugontvangen van de bevestiging die we je sturen.

Inschrijfformulier

Versturen

Beatrixstraat 44
6824 LR
Arnhem