© 2019 wijncursussen.nl

Deel deze pagina

Gedistilleerd vignet

Gedistilleerd vignet

Dit is sterke drank en zo smaakt het!
Twee avonden aan de slag met sterke drank: van het neuzen aan jonge en oude jenever, cognac en whisky, grappa en beerenburg tot bessenjenever en pisang ambon. Elke avond 8 verschillende sterke dranken proeven (doet me dit denken aan amandel, mais, zeewier of, of?) en informatie krijgen over de achtergronden van de dranken. Aan het eind van de tweede avond is er een kort examen en bij voldoende punten krijg je het “gedistilleerdvignet”. Je weet dan iets over blanke distillaten, gerijpte distillaten, bitters, likeuren en hoe deze smaken.

De cursus “ik weet wat van sterke drank” kost € 125,00 p.p. en dat is inclusief het cursusboekje, examen, gedistilleerdvignet en elke avond acht sterke dranken proeven. Met elke avond een klein afsluitend hapje.

Extra cursusavond: wereldrondje whisky
Voor de cursisten “ik weet iets van sterke drank” en andere geïnteresseerden is er de mogelijkheid om aan de workshop “wereldrondje whisky” deel te nemen. We proeven deze avond whisk(e)y’s uit Schotland, Ierland, Canada en Amerika. In totaal zes whisky’s waarvan er drie begeleid worden door een klein hapje. Deze workshop kost € 35,00 p.p. voor cursisten en € 39,50 voor zij-instromers.
Cursusdata “ik weet wat van sterke drank”:
Dinsdag 20 oktober: eerste cursusavond
Dinsdag 3 november: tweede cursusavond
Dinsdag 10 november: reserve-datum
Dinsdag 17 november: wereldrondje whisky
Cursuslocatie
De cursusruimte is op het adres Beatrixstraat 44 te Arnhem.
Elke cursus kan ook incompany gegeven worden. Het Wijnvignet werd onder andere al gegeven voor het personeel van Hotel Groot Warnsborn.

Aanmelding en betaling
Minimale leeftijd om aan deze cursus deel te kunnen nemen is 18 jaar.
Na ontvangst van uw aanmeldingsformulier wordt u een factuur toegestuurd. Zodra uw betaling binnen is, is uw aanmelding definitief. Mocht de cursus onverhoopt niet doorgaan, dan krijgt u daarvan uiterlijk 7 dagen voor de begindatum bericht en wordt het cursusgeld geretourneerd. Zodra u bericht krijgt dat de cursus definitief doorgaat is annuleren niet meer mogelijk. Daarvoor kunt u annuleren en krijgt u het cursusgeld terug.
Maximaal aantal cursisten is 12 (vol=vol)!

Contact

Ik schrijf me graag in voor de cursus Gedistilleerd vignet. Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvang ik een factuur en een bevestiging.

De inschrijving is definitief na terugontvangen van de bevestiging die we je sturen.

Inschrijfformulier

Versturen

Beatrixstraat 44
6824 LR
Arnhem